100% Nöjdhetsgaranti

Vi vill att du ska vara helt nöjd med inköpet av våra e-cigaretter. Därför erbjuder vi vår 100% nöjdhetsgaranti. Vi vet att våra produkter är av mycket hög kvalitet och därför vill vi att du som kund ska kunna testa dem utan rädsla för att du blir nöjd.

Vi erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti från orderdatumet om du inte är nöjd med produkten. Kontakta oss via e-post i första hand så hjälper vi dig med ytterligare instruktioner om hur du använder vår pengarna-tillbaka-garanti.

Garantitäckningen gäller endast vårt uppladdningsbara startpaket, inte tillgängligt via e-cigaretter eller påfyllningshylsor eftersom de är tillgängliga. Om du vill vara nöjd med någon av dessa produkter rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst via e-post som föreslås för att se om vi kan erbjuda en möjlig lösning.

Steg 1: Skicka ett e-postmeddelande med ordernummer / kvitto för köpet.

Steg 2: Skicka produkten till E-ciggbolaget AB, Nordkalottstaden 2, 972 54 Luleå, Sverige. Tillsammans med din kontaktinformation, beställningsnummer, om någon. kvitto, kontoinformation.

Steg 3: När varan har mottagits återbetalar vi pengarna till dig. De betalar frakt du betalar till oss och vi till dig. Vi ställer in pengarna för ordervärdet för det angivna kontonumret hos din bank.

Kontakta oss om du har några frågor eller om du vill dra nytta av vår 100% nöjdhetsgaranti.