VÅRA E-CIGARETTER ANVÄNDS I DAG AV MILJONER RÖKARE ÖVER hela världen

Vi säljer e-cigaretter av hög kvalitet och har listat de märken som ger dig den bästa rökupplevelsen.

Detta beror på att vi vill ge dig en kvalitetsprodukt där steget från en vanlig cigarett till en e-cig ska vara så liten som möjligt.

Med god smak, känsla och utsökt ångproduktion är våra elektroniska cigaretter så nära du kan komma.

Försök att boka hos oss så blir du inte besviken.

Många som har provat andra märken tidigare som inte mäter, kommer till oss och är förvånade över den goda kvaliteten och ångproduktionen våra produkter har. Liksom över vår mycket bra kundservice. Lär dig mer om vår 100% nöjdhetsgaranti.

Varumärkena vi arbetar med är från internationella företag där de arbetar extra hårt med kvalitetskontroll för att säkerställa att du som kund får en kvalitetssäkrad produkt som du kan njuta av varje dag. Idag finns det många olika e-cigaretter på marknaden, och de flesta av dem lever inte upp till de enklaste grundkraven, att du kan använda en e-cigarett dagligen ..

De flesta erbjuder inte ens garanti på batteri och laddare. På våra produkter har du alltid 1 års garanti på batteri och laddare.

Så ta steget till ett tobaksfritt liv idag. Sluta röka, börja ånga!

Du undviker tobak, tjära, kolmonoxid och alla de cirka 70 cancerframkallande ämnena och de tusentals kemiska ämnen som finns i en vanlig tobakscigarett. Du kan också spara pengar genom att ersätta din cigarett med en elektronisk cigarett.

Ingen glöd, tjära eller luftförorening uppstår när produkten inte innehåller tobak. Ångan som kommer ut ur elektroniska cigaretter består av vattenånga och smakessenser. Nu är de också både med och utan nikotin vilket gör den elektroniska cigaretten till en perfekt ersättning för dina vanliga föråldrade 1900-tobakscigaretter.

Oavsett om du vill fortsätta röka, minska eller till och med sluta, kan e-cigaretter hjälpa dig och undvika att utsätta din kropp för hälsoriskerna med att röka vanliga tobakscigaretter.

Beställ idag och betala endast när du har fått varorna med en Klarna-faktura eller använder några av våra andra betalningsmetoder. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du behöver hjälp med att göra din beställning.