VILLKOR

Vi säljer inte e-cigaretter eller e-vätska med nikotin till personer under 18 år. När du köper produkter i vår butik måste du bekräfta din ålder genom att ange ditt personnummer.

Klarna

För att erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi skicka din personliga information i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna i kassan, så att Klarna bedömer om du är kvalificerad för deras betalningsmetoder och anpassar betalningsmetoderna åt dig. Din överförda personliga information behandlas i enlighet med Klarnas eget sekretesspolicy.

Priser och betalning

I kundvagnen kan du alltid se det totala priset inklusive frakt.

350SEK gräns.

Detta innebär att om ordervärdet är under SEK 350, inklusive frakt och försäkring, kommer det inte att finnas någon moms eller några avgifter.

Om sändningen har ett värde på SEK 350 eller mer inklusive frakt- och försäkringskostnader, måste du betala moms (moms, moms) på 25 procent och porto och tull. Porto och tullavgifter kommer utöver din beställning och är inte något vi tar extra betalt för.

Om du inte vill betala extra kostnader för tull och så vidare kan du göra flera mindre beställningar och kontrollera att värdet på beställningen är under 350nok med frakt per beställning.

Kontakta oss för frågor angående detta.

För mer information, klicka på följande länk.

http://www.toll.no/no/handle-pa-internett/netthandel/

Betalningsalternativ

Klarna

Vi accepterar betalning via Klarna. Köp nu och betala endast efter leverans med Klarna. När du betalar med Klarna är fakturan säker och enkel. Du

behöver aldrig ge kreditkortsinformation och alltid betala när du får dina varor hem.

Paypal

Vi accepterar betalning via Paypal.

Ångerrätt

14-dagars ångerrätt gäller, ångerperioden börjar den dag du fick varan. Du betalar för returfrakt till oss. Om du returnerar ska du returnera varorna i originalförpackningen tillsammans med ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Objekt kan inte returneras för insamling. Dessa leveranser har inte lösts av E-ciggbolaget AB. Du, kunden ansvarar för varorna som levereras till oss i oskadat skick.

Du måste hålla produkten i lika gott skick som när du fick den. Du kan inte använda den, men naturligtvis, granska den noggrant. Om artikeln är skadad eller förlorad på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Oavhämtat brev / paket.

Oavhämtade brev / paket som inte har hämtats, vägrats av dig, eller som inte kan levereras till angiven adress, förbehåller oss rätten att kräva 150 NOK för kostnader vi har haft i samband med detta.

Återbetalningsskyldighet

Om du utnyttjar rätten att avbryta återbetalar vi det du har betalat för varan så snart som möjligt eller inom 30 dagar från det datum då vi mottog varorna.

Se även Konsument, sortiment och HWiG för aktuella förhållanden.

Google Conversion Tracking används på denna sida för att automatiskt optimera annonsvisningar i förhållande till ett online-köp via Google AdWords

E-ciggbolaget AB
Nordkalottstaden 2
97254 Luleå
SWEDEN

Kundeservice: +46 920-40 70 40

Org. 556853-006