Uwell Caliburn GK2 (2ml – 2pack) – Cartridge

Uwell Caliburn GK2 catridge har en kapacitet på 2 ml och ett 2-pack-format.

kr89,00

Endast 7 kvar i lager

Beskrivning

Uwell Caliburn GK2-patroner är tillverkade av material som garanterar säkerheten och renheten hos den vätska de innehåller. Dessa material är noggrant utvalda för att undvika oönskade kemiska reaktioner och för att bibehålla integriteten hos vätskans smak.

Caliburn GK2-patroner har en kapacitet på 2 ml och är utrustade med ett magnetiskt anslutningssystem för enkel installation och borttagning.

Påfyllningsmetoden för Caliburn GK2-patronerna är genom toppen, vilket förenklar och påskyndar påfyllningsprocessen och minimerar risken för spill under påfyllningsprocessen.

Caliburn GK2-patroner använder utbytbara motstånd som är specifikt utformade för denna modell. Uwell erbjuder en rad olika värmeelement som passar en mängd olika vaping-stilar.

Luftflödeskontrollen på Caliburn GK2-patronerna är en standard och icke-justerbar funktion.

Patronens design möjliggör enkel och effektiv rengöring. Användaren kan skölja patronen med vatten för att bibehålla smakens kvalitet och hygien. Vi rekommenderar att patronen får torka helt före användning.

Kassetterna ska förvaras svalt och torrt, på avstånd från direkt solljus och värmekällor. Detta säkerställer att patronernas material och vätskekvalitet förblir optimala fram till användning.

 

Ytterligare information

Brand

Uwell

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uwell Caliburn GK2 (2ml – 2pack) – Cartridge”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *