Itaste MVP 3.0 - Mod

Den senaste MVP 3.0 Mod är utrustad med en fjäderbelastad 510-kontakt. Detta gör den kompatibel med praktiskt taget alla större tankar på marknaden.

Det finns olika alternativ att välja mellan.

kr559,00

Nollställ

Beskrivning

Effekt och Sub-Ohm

iTaste MVP 3.0 kan köra upp till 30 watt och tål sub-ohm-spolar mellan 0,4 och 2,5 ohm. Du kan justera antalet watt så att du kan gå från 6 W upp till 30 W i intervaller om 0,5 W. Voltspänning kan varieras mellan 3,0 och 9,0 V med steg om 0,1 V.

Detta läge är utrustat med en fjäderbelastad 510-kontakt. Detta gör den kompatibel med praktiskt taget alla större tankar på marknaden. “Power bank” och E-cigg i samma enhet Det som skiljer iTaste MVP 3.0 från mängden är det kraftfulla batteriet som har en kapacitet på 3800 mAh genom att säkerställa dig en väldigt lång vape-tid innan du måste ladda batteriet.

Itaste MVP 3.0 stöder även “ladda medan du vaping”, vilket innebär att du kan använda den även när batteriet är tomt. Anslut bara laddaren till boxläge och Vapa på. Vi pratar om ett batteri som går på hela 3800 mAh. Det gör att du har möjlighet att verkligen ånga långt innan batteriet behöver laddas. Batteriets kapacitet motsvarar ett helt mobiltelefonbatteri, och kan användas för att ladda ett vid behov.

LED-displayen visar vilket läge du använder i tre olika färger, hur mycket ström du har kvar på batteriet.

Mer information

Färg

Blå, Rosa, Silver, Svart

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Itaste MVP 3.0 – Mod”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *