Uwell Caliburn GK2 Kit (2ml, 690 mAh) – Startpaket

Uwell Caliburn GK2 Kit är en startpaket med en 2ml tank och ett 690 mAh batteri

Det finns olika alternativ att välja mellan.

kr399,00

Beskrivning

Uwell Caliburn GK2 Kit, med sin 2 ml kapacitet och ett 690 mAh batteri, är en e-cigaretter eller startpaket

Kroppen på Uwell Caliburn GK2 är tillverkad av utvalda material för att tåla dagligt slitage och för att säkerställa en ergonomisk känsla i användarens hand.

Caliburn GK2 passar i handflatan. Utformningen av knappar, display och ventilationsöppningar är utformade för funktionalitet.

Tanken på Caliburn GK2 har en kapacitet på 2 ml och använder ett topppåfyllningssystem, vilket minimerar risken för spill vid påfyllning.

Caliburn GK2:s inbyggda batterityp är ett 690 mAh litiumjonbatteri. Detta val bidrar till batteriets kraft och hållbarhet, samtidigt som e-cigg strukturella integritet bibehålls.

Caliburn GK2 är utrustad med LED-indikatorer som informerar användaren om batteristatus och andra operativa aspekter av e-cigg. Dessa indikatorer ger ett intuitivt gränssnitt för att hålla användaren informerad om e-ciggs prestanda.

Caliburn GK2 har taktila kontrollknappar som gör det möjligt att justera olika inställningar. Dessa kontroller är utformade för att vara intuitiva och underlätta användningen av e-cigg.

Skyddssystemet som är inbyggt i Caliburn GK2 omfattar funktioner som kortslutningsskydd, överladdningsskydd och överladdningsskydd.

Caliburn GK2 har ett känsligt aktiveringssystem som reagerar på användarens inandning.

Caliburn GK2 använder utbytbara coils som är utformade speciellt för denna modell. Dessa spolar är tillverkade av hållbara material och är utformade för att ge effektiv förångning av vätskan.

Ytterligare information

Brand

Uwell

Färg

Matte Svart, Ocean Flame

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Uwell Caliburn GK2 Kit (2ml, 690 mAh) – Startpaket”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *