Vaporesso LUXE Q2 (3ml, 1000 mAh) – Startpaket

Vaporesso LUXE Q2vape kit är en elektronisk cigarett som ger en balans mellan design, kraft och användarvänlighet.

kr199,00

Beskrivning

Vaporesso LUXE XR vape kit är en elektronisk cigarett som faller inom kategorin startpaket.

Egenskaper hos Vaporesso LUXE Q2 Vaping Kit:

Justerbar effekt upp till 220W: e-cigg från 5W till 220W.One har justerbart effektområde, du kan justera strömmen med knappen på färgglad TFT-skärm.

AXON-teknik: LUXE Q2vape Kit är utrustat med Vaporesso AXON-chip, som ger snabb avfyrning och flera vapinglägen, inklusive pulsläge för smidig strömförsörjning.

Dubbelt batteri: e-cigaretten drivs av 2 18650 batterier (säljs separat). Dessutom är snabb laddning via USB Type-C-porten också möjlig.

2,0 tums TFT-färgskärm: högupplöst TFT-färgskärm visar viktig information, inklusive valkraft, batteritid, motstånd som används och mängden e-juice kvar i tanken.

iSub B Tank: denna e cigarett innehåller isub B tank med kapacitet på 3 ml, som använder mesh spole.

Brett utbud av kompatibla spolar: isub B-tanken är kompatibel med flera olika Vaporesso-spolar.

Justerbart luftflöde: isub b-tanken har ett justeringssystem som gör det möjligt att justera mängden luft som når spolen för att få tätare eller mer öppen ångning.

Bruksanvisning Vaporesso LUXE Q2 Vaping Kit:

Batteriinstallation: Öppna batterifacket längst ner på e-cigg och placera 2 18650 batterier (säljs separat) i rätt riktning. Se till att batteriet är fulladdat innan du fortsätter.

Slå på och av: för att slå på enheten, tryck snabbt på strömbrytaren 5 gånger. För att stänga av den, utför samma sekvens med 5 snabba klick.

Effektjustering: använd justeringsknappen för att öka eller minska effekten enligt dina önskemål. Kontrollera TFT-skärmen för att se den valda effekten.

Montering av spolen:

Ta bort basen från Isub B-tanken
Ta bort den använda spolen från kapseln
Skruva sedan in den nya spolen i basen
Sätt tillbaka kapseln till Luxe XR vape kit

Påfyllning e Juice: Skjut toppen av isub B-tanken för att komma åt påfyllningsporten. Häll din favorit e-juice i tanken utan att överskrida den maximala kapaciteten på 3 ml.

Luftflödesjustering: vrid luftflödesreglerringen längst ner på iSub b-tanken för att justera mängden luft som når spolen.

Vaping: tryck på avtryckarknappen och starta inandningen för att njuta av upplevelsen av din vaping. Efter att ha fyllt tanken för första gången, se till att spolen är ordentligt mättad i några minuter.

Batterinivå

3 LED-lampor: 60-100%
2 LED-lampor: 30-60%
1 LED-ljus: 30%

Ytterligare information

Färg

Pearl White, Space grey

Brand

Vaporesso

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vaporesso LUXE Q2 (3ml, 1000 mAh) – Startpaket”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *